Szojatekok.hu - ahol a szó nem akadhat el!


<< (x) Bezárás, vissza


SZABÁLYZAT, ADATVÉDELEM, ADATKEZELÉS, TÖRVÉNYESSÉG ◢A szojatekok.hu weboldal (továbbiakban: weboldal, oldal) használatával a jelen szabályzatot és adatkezelési irányelveket tudnia kell annak, aki a weboldalt használni kívánja (felhasználó).
Ha nem fogadja el a jelen szabályzat tartalmát, akkor ne használja a weboldalt.

Az oldalon az adatkezeléseket a weboldal megalkotója, fenntartója, üzemeltetője (továbbiakban: üzemeltető magánszemély - név: Bíró Viktor/ ) minden adatot a lehető legpontosabban és legalaposabban kezel, harmadik félnek adatot nem ad tovább.

SZABÁLYZAT (üzemeltetőre és felhasználóra vonatkozólag)

A felhasználó, ha megadja az adatait, akkor annak valóságosnak kell lennie. Ha mégse így történne, az oldal üzemeltetője felelősséget nem vállal az adatokért.
Az oldal üzemeltetője az oldal rendeltetésszerű használata esetén a felhasználókat ért károkért sem anyagi, sem erkölcsi felelősséget nem vállal!
Az oldal nem rendeltetésszerű használatából eredő károkért az üzemeltető semmilyen felelősséget nem vállal. A nem rendeltetésszerű használat esetén az üzemeltető fenntartja magának a jogot, hogy az elkövető felhasználót a rendszerből ideiglenesen vagy véglegesen kizárja.
Üzemeltető fenntartja a jogot, hogy bármilyen törvényt sértő, vagy a közerkölcs megcsorbítása ellen irányuló adatot azonnal töröljön, illetve eltávolítson a rendszerből. Egyéb, üzemeltető által azonnal eltávolítandó adat (főként profilkép): politikai harcok, erőszakos, rágalmazó, rasszista, jóerkölcsbe ütköző és egyéb törvénysértő.

ADATVÉDELEM, ADATKEZELÉS

Kezelt adatok típusai: 'titkos', 'regisztráltak', 'nyilvános', ’rendszer’.
’Titkos’: Ezek csak a szerveren vannak jelen, azt más felhasználó nem lát. Az adat szükségessége a következő: a személyazonosság visszaélésének elkerülésére. A jelszó tartalma visszafejthetetlenül van tárolva az adatbázisban(szerver gépen), így a lehető legkisebb a kockázat az adatlopásra.
E-mail címre csak reklám ajánlatot nem küld ki a rendszer.

’Regisztráltak’: Másik regisztrált felhasználó (másik bejelentkezett játékos) az adatot látni fogja.
’Nyilvános’: Bejelentkezés nélkül, bárki számára elérhető adatot jelent, pl: profilkép.
’Rendszer’: Minden egyéb olyan adat, amit a programozás megkövetelt biztonsági szempontból és azt a felhasználók nem tudják megtekinteni (pl: session.). Az oldal a felhasználó gépére mentett, állandó cookie-kat (sütiket) nem helyez el!

A felhasználó kérdése, kérése esetén (főként az adatokkal kapcsolatosan) a lehető legrövidebb idő alatt az üzemeltető köteles válaszolni, intézkedni.

TÖRVÉNYESSÉG, INFORMÁCIÓ

Az adatkezeléshez való hozzájárulás csak önkéntes lehet (az üzemeltető más adatát nem helyezi a rendszerbe, pl: nem hoz létre automatikusan felhasználókat)
Amennyiben a felhasználó a személyes adataival kapcsolatosan úgy találja, hogy megsérti, az üzemeltető, abban az esetben falhasználó a következő szervekhez fordulhat:
Nemzeti Adatvédelmi és Információszabadság Hatóság, vagy az illetékes bíróság.
Az adatkezeléssel kapcsolatos részletes jogokat és jogorvoslati lehetőségeket tartalmazzák:
’2011. évi CXII. törvény az információs önrendelkezési jogról és az információszabadságról’
illetve:
1992. évi LXIII. törvény 28. §-a rendelkezik az adatvédelmi nyilvántartásról.

Az üzemeltető törekszik a vonatkozó hatályos jogszabálynak, előírásnak, jogi eljárásnak vagy a végrehajtható közigazgatási intézkedésnek megfelelni, illetve a csalásokat, technikai jellegű illetve egyéb biztonsági problémákat a lehető legkisebb szinten tartani.

Üzenet: https://www.facebook.com/szojatekok/

Adatkezelési nyilvántartási szám (hatósági): NAIH-72493/2014
Adatkezelési információ utolsó módosítás: 2014. február 9.

<< (x) Bezárás, visszaSzójátékok.hu - online játék oldal.
3 játék szavakkal, betűkkel
(c) 2007- Bíró Viktor